Oakley O Frame 2.0 Pro XM Red Neon Orange / Fire Iridium + Persimmon

Oakley
fr091580723881
519,00 lei

Specificatii tehnice

Pentru

Femei

Model ochelari

O Frame 2.0 Pro XM

Lentila

Fire Iridium

Model

19/20

Pentru informatii suplimentare contacteaza-ne: 0731675452 

Descriere produs

Ochelari Ski si Snowboard Oakley O Frame 2.0 Pro XM Red Neon Orange / Fire Iridium + Persimmon
Special conceputi pentru femei, ochelarii de schi si de snowboard O Frame 2.0 Pro XM Red Neon Orange / Fire Iridium + Pers extind stilul si performanta la o scara larga - atat de larga incat acestia se potrivesc cu tipurile de fizionomii medium-sized. Utilizand tehnologia prin turnare cu injectie, lentilele au protectie la impact si dispun de optica corectata. Rama cu geometrie simplificata imbunatateste vederea periferica si ofera integrare si compatibilitate fara cusur cu majoritatea castilor existente pe piata.
Ochelarii de schi si snowboard OAKLEY dispun de o teste de culori atent Oakley ii rasplateste pe studiata si optimizata dupa nevoile utilizatorului astfel incat rezultatul sa fie un mix perfect intre nivelul de luminozitate, culori echilibrate si contrast ideal. Atunci cand esti pe munte, conditiile meteo pot varia atat de rapid incat conceptul de "time travelling" sa ti se para un lucru perfect normal, ajungand, astfel sa experimentezi 4 anotimpuri intr-o singura zi. Cu un istoric lung si palpitant, brand-ul Oakley are o experienta de mai bine de 40 de ani in industria ochelarilor specializati pe sporturi de iarna. Noi am citit, intr-un articol, ca ochelarii Oakley sunt atat de cool incat e musai sa ai macar o pereche. Altii au chiar 3. De la atleti de performanta, pana la staruri de cinema, cu totii poarta Oakley. Testeaza diferentele si iti garantam ca nu vei mai privi niciodata viata cu aceiasi ochi.

Caracteristici:
- Design specific feminin;
- Lentile potrivite pentru conditii meteo cu soare si nori;
- Lentile extra incluse;
- Sistem optimizat de schimbare lentile.
- Categorie lentila: S3
- Tip lentila: Cilindrica
- Marime rama: Medium
Nu exista rencezii
Produsul a fost adaugat in wishlist
Produsul a fost adaugat la comparator

Acest site foloseste cookies. Utilizarea sa implica acceptul acestora. Citeste mai multe despre cookies in politica de confidentialitate.