Stii senzatia aia cand dai scroll pe Instagram si vezi poze din locuri pe care le-ai vizitat si tu, dar pe care nu ti le amintesti ca fiind atat de vibrante…coloristic vorbind? Si dupa o cercetare atenta descoperi miracolele filtrelor de culoare si al contrastului. 

Ok, acum gandeste-te cam cat de tare ar fi, sa ai un filtru direct pe lentile, care sa-ti coloreze toate zilele ca pe Instagram!

Cam asta face tehnologia Prizm, a celor de la Oakley. Sporeste contrastul si face culorile sa vibreze mai puternic decat la un color run!

Partea cea mai faina la tehnologia asta, e faptul ca ea e adaptata pe toate tipurile de ochelari. De soare, de snow sau de moto! Practic, orice-ai face si oriunde te-ai duce, beneficiezi de aceleasi imagini  HD!

Si pentru ca nu ne place sa laudam ceva fara dovezi, iti lasam si cateva imagini mai jos care sa te lamureasca si mai bine in legatura cu tehnologia asta.

Ochelari Oakley Prizm

Detalii Oakley Prizm

Si daca ti se pare incredibil ca o pereche de ochelari sa faca asta, noi te sfatuim sa-i incerci. S-ar putea sa te indragostesti iremediabil… Iar noi asteptam selfieuri cu ei.

Ne vedem pe net!

Pow!